Advansor

COOL WITH CO2?

DELTA I VÅRA webbinarier, onlineutbildningar och praktiska kurser.

Vi känner till koldioxid utantill och har skaffat oss mycket kunskap genom att utforma och producera över 16 000 aggregat. Vi bjuder på vår expertis, bästa praxis och utbildning, så att du kan bli "Cool with CO2".

Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet genom våra webbinarier, online utbildningar och 2-dagarskurser i vårt moderna utbildningscenter.

Delta idag!

HeatQuantum drone shot (1) web PS

 

HeatQuantum Tour

Se den helt nya HeatQuantum I verkligheten - en hållbar industriell plug-and-play värmepump baserad på det naturliga köldmediet CO2.

 

Läs mer

Advansor_People_02

WEBBINARIER

Delta i våra webbinarier online, för att få en större inblick, om hur koldioxid kan göra skillnad både för din ekonomi och för miljön.

I webbinarierna introducerars Advansor, där vi visar hur och var vi kan vara till nytta. Vårt Huvudämne är kylsystem med koldioxid och där vi erbjuder nya vinklar varje gång.

Webbinarierna anordnas på nio språk. Se när webbinarierna hålls på ditt språk.

Läs mer

technical_online2

TEKNISK UTBILDNING ONLINE

Vi har tagit det bästa av två världar. Våra populära utbildningar finns nu online. Vi går igenom grundläggande teknisk information om koldioxid och lär dig hur du ska gå tillväga. Vårt fokus ligger på "hur" och där vi ger dig kunskap om Advansors koldioxidaggregat - utan ansträngning.

Läs mer

Advansor_22april_V0345

 

2 DAGAR TEKNISK UTBILDNING

Besök Advansors utbildningscenter för en 2-dagarskurs fylld av teoretisk och praktisk utbildning.

Du kommer inte att lära dig om koldioxidaggregat, genom att enbart läsa bruksanvisningar. I den här kursen får du använda dina händer. Du kommer att få vägledning genom verkliga situationer och få kunskap om Advansors koldioxidaggregats funktioner och struktur.

Läs mer

Advansor Training 2020 (2)-jpg

 

STARTPAKET MED UTBILDNING

Det är snabbt och enkelt att starta ett Advansor-aggregat. Så enkelt att vi kallar det Plug and Play. När aggregatet levereras på plats har det redan:

  • Testats på fabrik, inklusive ett fullständigt I/O-test
  • Fått regulatorer programmerade till platsspecifika villkor

Om du har begränsad erfarenhet av CO2, vill spara tid på framtida installationer eller vill att aggregatet ska vara så energieffektivt som möjligt kan vi erbjuda dig vårt startpaket.

Läs mer

Subtitle
”Att Advansor är villiga att dela med sig av sin kunskap, är viktigt för att vi ska kunna öka vår erfarenhet. Det innebär att vi tillsammans med våra kunder, kan göra att installeringen blir mer effektiv.” Marcus Lindqvist, VD på LL-Kylteknik i Kristianstad