Advansor

 

WEBBSEMINARIUM OM HÅLLBARA CO2-LÖSNINGAR

LÄR DIG HUR CO2 KAN GÖRA SKILLNAD FÖR DINA EKONOMISKA RESULTAT OCH KLIMATET FRÅN VÅRA KUNDER.

DELTA ONLINE!

 

Morgan Magnusson

Advansor webbseminarium - Energieffektiva och hållbara klimatlösningar som kombinerar kyla och värme

16. november 2022 14:00 — 16. november 2022 15:00
Presenterat av Morgan Magnusson
Vi måste sluta bränna saker för att hålla oss varma. Lär dig hur du kan undvika att använda fossila bränslen som gas, och samtidigt uppnå högre energieffektivitet med en kombinerad kyl- och värmelösning. Med en kombinerad klimatlösning kan du använda överskottsvärmen från kylningsprocessen för komfortvärme, varmvatten eller till och med sälja den till elnätet. Lär dig från våra många kundcase, allt från mindre snabbköp till stora industriella... Se mer
Morgan Magnusson

Advansor webbseminarium - Värmepumpar för kommersiella och industriella installationer

29. november 2022 15:00 — 29. november 2022 16:00
Presenterat av Morgan Magnusson
Värmepumpar är mer relevanta än någonsin och Advansor har sedan 2006 tillverkat värmepumpar för kommersiella och industriella installationer som hotell, skolor, förskolor och fjärrvärmeverk. Se bland våra kundcase hur du med hjälp av CO2-värmepumpar på upp till 10 MW kan få en hållbar och energieffektiv lösning med energibesparingar på upp till 60 %.
Morgan Magnusson

Advansor webbseminarium - Industriella kyl- och värmelösningar

27. januari 2023 15:00 — 27. januari 2023 16:00
Presenterat av Morgan Magnusson
En kombinerad CO2-lösning för kyla och värme är ofta den mest hållbara och energieffektiva lösningen för exempelvis distributionscentraler och bearbetningsanläggningar, och till och med för fjärrvärmeanläggningar. Baserat på det naturliga köldmediet CO2 kan lösningarna användas för nästan alla tillämpningar, vilket säkerställer lägre energiförbrukning, minimala underhållskostnader och en hållbar lösning som bidrar till att uppnå dina klimatmål.